picky eater

Anak two years picky eater , dah bnyk dah tukar ii menu tapi tetap taknak , dari mihun ke bubur , ke nasi , masak nasi guna beras sumo bukan beras biasa , mihun masak pun taknak bubur pun taknak penat lah , skrg stress je manjang anak taknak makan , penat dok marah ii rasa bersalah dngn anak

2 Các câu trả lời

finger food dah cuba? cth, cucur, nugget, fries, potato stick ke.

11mo trước

selera tukar tukar sis , salah saya bagi makan benda manis awal , kejap nak makan tu kejap nak makan ni , huhu , kalau benda manis laju je dia