picky eater

Anak two years picky eater , dah bnyk dah tukar ii menu tapi tetap taknak , dari mihun ke bubur , ke nasi , masak nasi guna beras sumo bukan beras biasa , mihun masak pun taknak bubur pun taknak penat lah , skrg stress je manjang anak taknak makan , penat dok marah ii rasa bersalah dngn anak

2 Các câu trả lời

sama sis dgn anak sye. tersangat la picky eater. dia hanya makan nugget, roti paratha dgn biskut coklat. tu je. sye pun dh xthu nk buat mcm mne. so sye bg je ape yg die suke. kdg2 die xnk mkn langsung, nak susu je 😅.

11mo trước

Anak awak sama macam anak saya. Dia suka yg crunchy2 je. Pergi la jumpa pakar ke ap. Lantak la. Jnji dia nak susu, jamah sikit pun ckup. Kadang2 saya buat cucur(fav dia) selit segala nasi ,sayur dlm tu

finger food dah cuba? cth, cucur, nugget, fries, potato stick ke.

11mo trước

selera tukar tukar sis , salah saya bagi makan benda manis awal , kejap nak makan tu kejap nak makan ni , huhu , kalau benda manis laju je dia