julia

Anak Tngah Demam , Gigi Tmbuh .. Baru Masuk 6bulan 25hari .. Mcam Mna Nak Rawat ... Sbb Gigi Mau Tmbuh Sya Kurang Pndai ...

2 Các câu trả lời

Ada teether? If tak ada, beli.. Letak dalam peti ais bagi sejuk dan bagi baby gigit. Banyakkan menyusu sebab masa ni baby tak selera sangat nak makan. Beri makanan yg mudah hadam waktu ni. Ada biskut baby guide tu boleh beri baby untuk gigit. Stage tumbuh gigi memang sakit utk baby dan ibu.. So bertabahlah.

Tq Sis