Siapa tahu susu dupro ok tak untuk bby

Anak sye bru 1 bulan. Dri nb try dupro ni sbb time tu ad kuning.. bila da 25 hri keatas yg sye perasan bby mcm x knyg bila minum dupro ni . Hritu try s26 cpt knyg , bila dupro ni dekat 4oz sekali minum , normal kee ?#firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

ank sy mnum dupro okey jee ..2oz stiap 2-3 jam ..kalau lebih dia muntah ...maybe s26 tu ank awk cpt hadam ..kdg baby mmg lambat rse knyg ..kalau 4oz tu dia mnum tkde muntah okey laa ..kalau muntah maksudnya overfeed ..

susu fm ni ats bby sis. tapi 4oz per feed its too much for bby bwh 30hari. gap brp jam per session?