.

Anak sya bru usia 15 mingu..tpi da sonsang..apa kh bahaya ataw tk

.
60 Các câu trả lời

awal lagi tu sis.. 😅😅

awal lagi...dont worry...

Sma due kita sis☺️

xpe, baby kecil lg

Awal lagi tu

X lah

Awal lg

15mgu bby masih bergerak bebas slm tu. Ruang masih luas. Tu bukan songsang sis. Jgn la ckp mcm tu. Kebetulan ms scan dia dlm posisi mcm tu. Kalau btul songsang around 32weeks nnti bru confirm sbb time tu kedudukan baby sepatutnya dh ada di laluan.

songsang maksud awak kepala kat atas ka macam mana? 15 minggu macam awal ja lagi. saya yang 20++ minggu pun baby kepala kat atas. doc tak cakap apa pun. baby sepatutnya turun lepas 30 minggu rasa tapi saya tak pasti. cuma bila sonographer scan takda pula dia kata benda ni perlu risau.

Kpla kat atas ke? Awal lagi sis..bnyak ruang dia bolei brgerak.. xperlu risau.