Anak menagis stiap kali jumpe nenek

anak sy yg no 2 ni dari umur 5 bulan lgi smpi la skrg dah nk masuk 2 tahun still nagis dan takut bile jumpe dgn famly suami atok nenek dy la, nenek dy nk dukung nk peluk trus melalak mcm kne pukul , tapi bile dgn atok nenek belah ibu ok pulak ketawa2 main2 😅pelik betul la, kadang mil terasa jugk sedangkn selalu jugk jumpe , tapi tula stiap kali jumpe mesti anak nagis x suke x nk biasa kn diri dgn belah suami . tapi yg si abg nye oke pulk x mcm adik kalau boleh nak melekat je n ibu time kat rumah mak mertua 😞 harap2 besar skit dy ok la dgn atok nenek belah suami ni

1 Trả lời

lain anak lain ragam. nk buat mcm mana. hopefully takde la terasa teruk2.