Setahun 3 bulan tak berjalan lg

Anak sy tak berjalan lg 1 tahun 3 bulan, berdiri sendiri pun kejap je. Apa sy boleh buat untuk bantu dia?

2 Các câu trả lời

Hai. maybe anak puan x confident nk jalan, takut jatuh. if anak dah kuat berdiri sendiri tanpa bantuan, why not bagi dia push walker, bkn baby walker tau. at least dia ada confident jalan with bantuan. lama2 dia akan berjalan sendiri without bantuan push walker.

Tatih anak atas rumput!/ pasir pantai. Berkati ayam lg bagus.