AJAR ANAK TIDUR MALAM , KURANGKAN TIDUR PAGI . 1BULAN 7 HARI

anak sy sush tdur mlm . bnyk meragam . kdng dr jam 8mlm smpai jam 5 pg bru tdur . tidur mlm tu ad tp skjp sgt 5 mnit 10 mnit , kerap trjga dan kerp mngis . mcm mna nk bt ya , sbb sy jga ank sorg . kdng thap ksbaran tu tk bolh control , ank sy klau nk pjuk untk diam kne dkung dan brdri dan tepuk bdan dia . #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom #firstbaby #jangandibully

1 Trả lời

Cuba biar bilik terang pada pagi dengan suara Dan gelapkan bilik semasa tidur untuk ajarkan babi tentang perbezakan pagi Dan malam. kurangkan nap selepas 5pm juga. boleh cuba