nak try tukar susu anak..

anak sy sudah 1tahun 8bulan,biasenye anak minum susu dutch lady tp semenjak2 ni anak susah nk membuang,n taik pun keras. penah g klinik,doktor sarankan cairkan sedikit susu dan banyakkan minum air putih. anak sy alhamdulillah rajin minum air putih n mkn sayur,susu pun dah cairkan tp masih kadang2 susah nk membuang..ingat nak try tukar susu..ibu2 ade pendapat susu ape untuk baby xsembelit yeh?

2 Các câu trả lời

Kalau sis nk tukar susu FM , sis kena try n error Beli pek kecik dulu utk test sesuai ke tak Sbb baby tk sama Kalau ank sis susah nk membuang tp dia ada kentut atau sendawa tu normal Cuma yg kena risau kalau time dia nk membuang tu dia mcm sakit2 tak selesa atau menangis , yg tu prob dkt susu

4y trước

Alhamdulillah try n error byk gak..so skrg ok dgn susu lactagrow😊

saya pn xsure. ank sepupu ambil lactogen. ok

4y trước

Yg bwh setahun lactogen,ats setahun lactagrow😊 skrg alhamdulillah serasi lactagrow,so sy dah byk try n error susu gak sblm ni😅😁