Assalamualaikum.. Nak tnya, Ada x sesiapa Kat sni tahu.. adakah normal bayi selalu kentut2..

Anak sy selalu kentut2, adakah sebab susu formula, anak sy mmg Dari lahir mnum susu formula, dh brp Kali tukar susu.. kdng2 kentut nie mcm menganggu tidonya.. adakah ptt sy tukar susu lgi.. atau adakah anak sy menghadapi mslh

1 Trả lời

wslm..maaf puan sy kurang psti ttg ini tiada pnglmn anak mnyusu susu formula..emm...tp kalau anak kentut2 tu yg sy faham ianya should be ok n normal..means perut dia ok dan xkembung..unless kalau ada yg abnormal better puan pergi jumpa pakar peads tuk chck..