najis baby keras warna kuning

anak sy minum susu formula s26 najis dia agak keras. pastu hari niii satu hari nk isap puting asal tk dpt puting nangis selalu tak macam tuu pon and ank pun mmng jarang sgt ii isap puting kecuali kalau dia nangis melalak sbb overtired nk tidur. tuu sbb anak tgh tahan sakit sembelit atau sbb mmng nk puting?#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Maybe baby sembelit tu.. Baby sy minum s26 juga.. Ada sekali tu husband sy tukang buat susu dia kurangkn sukatan air.. Baby sy sembelit sekali berak berketul mcm tahi kambing tu.. Kesiann diaa.. So kalau baby awk sembelit, cuba kurangkan sukatan susu tu jgn letak scoop penuh sgt.. Nnt tak lama baby berak okay balik

9mo trước

okayyy terima kasih. maybe yee kot sembelit tuu yg dia nk tenangkan diri nk mintak puting. ank awak berapa hari baru ok blk?