anak syurga

Anak sy meninggal tengahari td jam 1:50pm di nicu.. punca disebabkan bakteria merebak dr paru2 ke semua saraf.. doakan sy kuat.. sy lahirkan dia secara czer pada 36w.. disebabkan high blood pressure..

2 Các câu trả lời

innalillahiwainnailaihirojiun salam takziah sis.. semoga tabah dan kuat menghadapi dugaan ini.. sy paham apa yg sis rasa sy pn penah alami nye.. Anak syurga dah tunggu ibunya di syurga..

innalillahiwainnailaihirojiun..takziah dr sy..semoga puan tabah n kuat..anak syurga puan sedang berlari2 di taman2 syurga Allah swt..