Rambut gugur

Anak sy full bf nk masuk 4bulan. Rambut sy gugur teruk dan selalu penuh kt lantai. Ada tak yg alami situasi mcm sy?

8 Các câu trả lời

sya pn sama..ank 6 bulan stgh skrg..hari2 rambut gugur pnya byk.. org tua2 kata sbb baby dok main airliur rmbut ibu akan gugur..entah la betul ke tak..

Saya 😄 Sangat sangat banyak gugurnya. Ada tanya misi katanya normal. Tapi dalam masa yang sama ni mencari minyak dan produk untuk kurangkan gugur.

Sy pun sama. Sy potong smp tomboi then belilah mnyak and syampu utk rambut gugur. Ok dh sikit. X teruk mcm dulu

Normal Nk2 umur baby 3-4 bulan dh start gugur kdg tu pkir ad kanser Mr rmbut gugur mcm nk botak dh nipis je

anak sy pun full BF, msuk 3bln. Rambut gugur normal sbb kita dah lalui tempoh kehamilan

sama. saya lepas anak masukbln ke 6 makin byk yg gugur

nrmal sis..sis rsau tye misi nti ye