berat baby

Anak sy dh dua bulan, tapi berat dia 3.9 kg je.. Bgi susu formula je, susu dada xder.. 😪Sekarang guna dutch baby dulu guna dupro naik 300 g je sebulan.. Minggu dpn kena refer pakar.. 😌..ade mommy kes macam sy tak? Susu formula apa y OK unk naik berat baby ye.. Thankss

1 Trả lời

Kdg2 ikot kesesuaian baby gak wak.. Mcm sy mula2 guna s26, tapi berat baby naik 300g je camtu plus jadi sembelit... Baby org lain guna s26 elok je gebunyer heheh Last2 saya guna frisolac baru serasi... Berat naik cantik je n berak pon okie😋

4y trước

Tulah,, tgok anok org gebu2 . Hihihi.. Tq sis