???

anak sy dah stahun sebulan tapi masih belum berjalan.. Sebaya2 dia ada yg dah jalan..risau gak....

20 Các câu trả lời

Anak sedara saya pon setahun lebih jgk br dpt jln...nrmal la tu... Jnji prkembangan dia sehat alhmdulillah

perkembangan baby tak sama sis...jgn dibandingkan dgn anak org lain..nanti kita risau tak sudah

Anak sy 1thn 4bln baru boleh melangkah.. Belom cekap lagi berjalan.. Setiap anak xsama sis..

Dont worry. Setiap baby berbeza perkembangan nya. Just keep him encourage to slowly walk

Tak perlu risau itu biasa. Anak Saya setahun 2 bulan baru jalan

Baby lg lama fasa merangkak lg bijak n sihat 😊

Perkembangan setiap kanak2 berbeza ..

awal masi tu setahun.. 😅

Ok.. Terima kasih

Think positive sis...