Pregnant

Anak sy bru usia 8bulan, Dan skrg sy mgandung pula, usia Kandungan sekarang baru 6 minggu... Risau + tkt... (tkt nurse marah) hehehe

9 Các câu trả lời

Alah sis. Buat dunno je. Sy anak jarak lagi dekat. Ngam setahun. Bulan lahir sama. Tarikh je beza 2 hari. Yg sulung baru 3bln dah pregnant. Family sedara mara ofcos lah mengata. Tp husband kata itu rezeki. Takan nak buang sbb dah ada degupan jantung. Chilex je sis. Anak rapat syok sbb dia membesar ada kawan. Sy lansung tak menyesal. Lg suka tgk dorang nak kena ada satu sama lain. Itu rezeki dari allah yg janjinya Dia bagi rezeki pada waktu yg Dia rasa tepat dan sesuai utk sis dan family.

5y trước

Trima kasih awak atas nasihat, ye sy mmg bsyukur sbb Allah bagi rezeki ni... Pandangan org mmg xkisah je.... Cuma bab nurse saya dgr semua org cakap nurse akan bising, saya xada pengalaman lagi, sbb ni bru anak ke 2

Nurse x mrh cuma tegur je..jgn terasa hati..sbb nurse kn da selalu berdepan dgn ibu2 yg pregnant..mmg ada risiko for ibu yg x jarakkn kelahiran.. Even sy da jarak 3 tahun pn kne tegur jgk sbb ada risiko mcm darah tinggi n kencing mnis..just think positive..

Sama la sy ms ank first dulu..tahu prgnt ms ank 8 bulan..wt derk je sis..ckp xpela dia dh ad pun dlm ni ha..mls nk ulas isu ni..nti sy serik pndai2 sy la🤪

5y trước

Hahaha haha insyaallah kena try wak gtu jgk

Chil2 jek sis.. Da rezki Allah nk bg,. Bia jek nurse tu mbebel.. Dia pnat mbebel nty dia diam laa.. HAHAHAA.. 🤣

Bila tak tambah..tanya pula bila nak tambah..pengalaman sya😆😆

Ya btl..xpyh peduli apa nurse marah ka apa..itu kan rezeki....

Abaikan je kalo nurse bsg. Da rezeki xkn nak tolak pulak

Ank saya 2 thn pun nurse marah buat tak tahu je sis

Memang tak nk rancang ke sis.