Bapak Mertua Diam2 Ajar Anak Sy Hisap Puting (Sekadar Luahan Hmm)

Anak sy bru 29hari. Blom smpai sbulan lgi tpi bapak suami sy dah ajar ank sy hisap puting sbb anak asyik nges meragam. Normal la baby nk mmbesar mmg meragam. Siang pon mragam sbb panas. Rumah tman mmg la. Malam mmg normal mergama baby. Smua normal laa adoii. Lastly bapak suami sy bli puting dan dlm diam2 sumbat mulut anak puting. So skrang ni bila dh anak mragam skit dy suh sumbat puting smpai kan bole brgado dgn sy. Hmm sakit hti sy dah 2 hri dok sumbt puting kt mulut hmmm ??

16 Các câu trả lời

Xde mslh pkai puting, carik jenis yg jaga gg baby.. mcm sy mnyusu anak xcmpur fm 2 tahun. Lepas die 2tahun die masih carik puting mama mlm2 sblm tdo. Sy rse penat sgt especially mula2 mngndung. Nk bg puting artificial dia xnk