Pusat baby terkeluar

Anak sy baru sebulan lebih..pusat nya terkeluar ..normal ke?

Pusat baby terkeluar
11 Các câu trả lời

Anak sy pun bgni masa 1-2 bulan teruk jg pusatnya tu timbul. Tp masa mandi sy sllu masukkan pusat tu balik bila dia tekeluar, skg dah nak masuk 4 bulan ok dah pusatnya x tekeluar lagi..

Maybe umbilical hernia. Boleh bgtau masa checkup. Anak saya pernah kena. Dipusat & testis dia. Dh operate dh masa umur 3 bulan alhamdulillah. Lpastu elok terus. Siap pakej sunat terus 🤣

normal sis . cuba tuam setiap kali lpas mndi . lpstu cuba letak duit syiling 50sen kt pusat tu . lpstu ikatkan barut . in shaa Allah . nie petua org lama ah .

ank sy yg nom 2 pun mcm tu..tpi lepas dia pandai meniarap nti dia tergelam sdri..tpi nti opoiment klinik blh tya2,tkt bnda2 lain

Anak saya sampai 3 bulan. Hari2 saya tuam 2x after shower. Alhamdullilah skrg dh ok. If makin terkeluar, refer dr ya

Anak sy pon mcm ni. Setiap hari tuam lepas mandi pagi dgn petang. Skrg dah okay. Cantik je pusat dia.

Anak sis kuat nangis tak? Anak buah sy mcmni gara2 kuat nangis tp sekarang ok dah, sndiri masuk

kalau pusat timbul kita panggil hernia. masa checkup baby cuba tanya nurse

bby sy pun mcm ni..masuk 3 bulan keatas bru ok...

Takut hernia, kena mintak Dr check