Bayi kurang minum susu

Anak sy baru masuk 6 bulan lebih. Sy perasan sejak akhir2 ini (selepas baik dari demam), dia kurang minum susu. Selepas habis 1oz, dia akan mula keluarkan susu bila sy sua kat mulut dia.. kenapa ye? Risau pulak sy takut dia xckup khasiat

1 Trả lời

Anak sis dah makan ke? Kalau dah makan, mungkin juga dis kurang minum susu sebab dah makan. Apa2 pun better sis ke klinik minta nasihat doktor. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

4y trước

Amiin2. Terima kasih