KURANG SELERA MAKAN.

Anak sy baru je keluar dr wad kerana demam berlarutan...sekarang dia kurang selera makan. Dah berbagai menu makanan sy buat tp tetap x membuka selera dia...sy dah buntu dan minta idea pertolongan dr parents lain ye... ?

1 Trả lời

Cuba belikn dia vitamin lysine utk buat selera mkn brtmbh.. Suplemen vitamin lain pun blh jg bg ank sekurang2nya dia x mkn pun ada jg vitamin masuk dlm badan kn.. Vitamin kn manis mcm gula2 mesti ank suka..