Demam panas

anak sy ad sejarah darah dalam kuman terlalu tinggi semasa dia umur 7 bulan(demam panas)dan masuk hrini hari ke 3 dia demam panas..subuh adlah waktu kemuncak badan anak panas (39°)ada kemungkinan tak benda tu akan berulang?sy tunggu suami balik kerja ja..suami xboleh ambil cuti selama 3 bulan..badan anak dedor waktu siang..malam je panas itu pun waktu tidur..ada risiko ke???

7 Các câu trả lời

Bawa ke Klinik sis.. Naik Grab pun takpa, minta duit tambang dari suami, pergi seorang je kalu suami tak dapat cuti.. Kasihan anak tu.. Mudah-mudahan cepat sembuh.. جَزَى اللهُ عَنَّا سَيِّدَنَا مُحَمَّدًا صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ مَا هُوَ أَهْلُهُ. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ (ﷺ) وَعَلَى آلِ مُحَمَّد (ﷺ). آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ ..🌹🤲🏻

bwk ke kk/hospital dgn segera. biasa demam kalau xkebah dalam masa 3hari, doc akan amek darah tgk tkut ada jangkitan kuman ke.

hantar ke klinik.. or lain Kali standby ubat kat rumah..

SEGERA ke klinik / hospital berhampiran

jangan tunggu.. bawak anak segera

ada sis.. Takut kene sawan..

Risiko kematian