Cuma nak tahu

Hi, sejak 2-3 hari ni, suami saya asyik cakap badan saya panas. Padahal saya tak demam pun 🥹 Saya letak kaki atas kaki dia pun dia cakap panas. Terasa saya bila suami alih kaki saya n cakap kaki saya panas 🥲

7 Các câu trả lời

Musim2 panas ni kalau orang menempel apatah lagi letak kaki dekat kita memang boleh makan pelempang. Syukurlah sebab sis tak dilempang sekadar dia tolak kaki je sebab kalau sy paling koman saya starlight atas dahi tu sedas

1y trước

🫢🤣🤣 x dilempang Terus dibaginya hahahaha 😂

Macam pernah nampak post ni sekali lalu haritu. Nak tau apa tu agak2? Soalan pun takde.😅 pergi klinik jela kot thermometer sis rosak. Yang sebenarnya tengah demam ke. Mana tau

sis mengharapkan jawapan maybe sis pregnant ke? sis check la upt mana tahu ada rezeki sis.. semoga urusan sis dipermudahkan

normal la tu cuaca panas sekarang ni, maybe rimas ke

Awak nak tahu apa?

Soalan dia apa ni.. 😅

1y trước

hahahaha 😂 soalan ni Akan masuk exam ni sis .. hahahaha 😂 xda dlm subject yg di ajar...🫢🫢

hri tu kan da tanya...

1y trước

Kan sis. Haritu kan dah tanya soalan ni 😂 tanya lagi skali. Nak kita comment apa sebenarnya? Ke empunya soalan ni tak reti pakai app ni? 😂😂😅