Demam

Anak sy 8bulan lbih, dh 3 ari xnk mkn.. Lps tu start harini suara serak, badan agak hangat.. Ada x petua mcm mana nk cegah anak demam

1 Trả lời

Lap badan anak dengan tuala sejuk. Di bahagian2 panas. Di dahi, celah ketiak, kaki, badan. Bagi badan anak sis sejuk. Sehingga suhu badan anak tak panas dah. Dan anak sis boleh makan kan. Cari buah singo pear. Sis boleh join group fb : Happy Baby Foods Malaysia. Di sana ada tips2 makanan anak demam. Semoga dipermudahkan

5y trước

Sama2 😊