jeluak susu

anak sy 6 bulan 15 hari still muntah susu..ada dak yg sama mcm sya.kadang banyak kadang sikit..kadang penat nak lap sentiasa..kadang baju sya pun basah..

jeluak susu
1 Trả lời

Sis ad tukar susu ke? Bila makin membesar, jeluak patutnya berkurangan. Ank sy tukr step 2 kurang jeluak. Ad tu mmg ad sbb saluran tk matang lg. Bwah setahun masih normal aslkn jeluak tu kluar dgn mudah

7mo trước

anak sy lasak sis..lepas minum susu terus meniarap p sana p sini..jenis x duduk diam..ank sy baru tukar langkah 2