Susu badan kurang boleh campur dgn susu formula?

Anak sy 4 bulan, dia macam mencari2 susu tapi dada sy tak bengkak.. boleh campur ke? Kadang2 susu badan kadang2 susu formula? #firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

terpulang mcm mana awak nk buat. cuma sy nak betul kn fahaman awak sahaja. breast bengkak tak bermaksod susu awak MERIAH/BANYAK. dan breast lembut/ringan/lembik tak bermaksod susu awak XDE. susu awak ada je. just offer your baby mcm biasa. susu badan awak akan terhasil mengikut demand baby awak. selagi ada permintaan susu dr baby awak. selagi tu susu bdn awak ada. bukan nye xde. susu xkan berkurang selagi ada hisapan dr baby awak, dear. betul kan mindset awak😊

bole je