Baby Tiba2 Taknak Hisap Botol

Hi, anak sy 2m. Before this sy ada train dia bottle feeding since pantang tp dlm seminggu 2kali tp lately ni dia mcm xnak bottle feeding. Knp ye? Ada tips utk sy tk? Next month nk keje dah?

1 Trả lời

Kdg2 dia x suka puting botol tu..sis bagi puting leher besar ke kecik? Jenis puting leher besar ni baby senang sket nak terima

5y trước

Suh org lain bagi...baby ni bila dia tau mak dia ada, dia xmau la botol... Baby cerdik kan..