susu naikkan berat baby

anak sy 2 tahun tp berat masih 8.4 kg. tinggi nye okay saja. ukuran kepala pun xmembesar. nasi makan 2 kali sehari, skrg anak sy bru blajar susu botol. sy bg susu fearnleaf full cream/dutch lady full cream. sy igt nk tukar susu yg boleh bantu naikkan berat badan anak sy. mommys boleh tlg suggestkan x susu apa yg ok untuk ank sy

1 Trả lời

umur 2 tahun lebihkan makanan. susu dah bukan keperluan utama. bagi susu 1-2 kali sahaja sehari. pastikan anak makan breakfast, lunch dan dinner. pastu selitkan 2-3 kali snack time.