22weeks 5 days

Apa beza susu Dutch Lady low fat dngn full cream ya.. ada sy baca komen orang ..cara naikkan berat badan minum susu ibu mengandung mcm susu anmum tu..klw tekak tak ngam dngn susu anmum boleh try minum susu Dutch Lady yg Full cream.. jngn yg low fat katanya.. kenapa tak boleh yg low fat? Sbb kurang lemak ke ? Klw minum jugak yg susu low fat apa Jd? Berat naik jgk atau tak ? Sorry bnyk soalan dlm kepala otak sy ni serabut . Selalu sy tnya dekat komen org, org x jawab .. tu yg tnya dekat sini .. berat sy lambat naik ni help me..#seriusnanya #firstmom

1 Trả lời

Sebabnya low fat milk tinggi gula berbanding full cream milk dan fresh milk. ☺️ Kalau nak minum susu lembu, pilih lah full cream milk dan fresh milk je.