batuk dan selsema

Anak sy 10bln kerap sgt k e selsema batuk..ikutkn bln lepas br kne n br baik..selang 2 mgu kne balik..mlm pn xleh tdo dia..dh mcam2 cara buat tp xbaik jgk..ape ptut buat..? Baby xprnh neb..neb tu ok ke?

1 Trả lời

Anak letak kat taska ke? Kalau kat taska..memg anak lebih mudah kena selsema n batuk.. Wabak dibawa anak2 dlm tu.. Kalau selsema.. kadang pengasuh taska bukan teliti sgt mandi kan anak.. Main jirus jer kepala..tu yg selsema tu.. Kena alert masalah bila hantar anak kat taska..