Pregnant SECOND

Anak sulung baru 4 bulan 5 hari da nak beradik kesian pulak kat si anak 😭saya merancang sendiri menggunakan kondom tetapi macam mana boleh pregnant juga⁉️#pregnancy

Pregnant  SECOND
18 Các câu trả lời

kalau Line mcm tu mengandung ke ? sy dapat line mcm tu td 😅 , ada cuba pregnancy test 1 tu tp garis 1 je lepas tu takde line walaupun kabur . td guna lain tp ada garisan 1 yg agak kabur tp masih boleh nampak 🙃

4y trước

a'ah pregnant sis..Sya test yg terbaru da pekat Line nya..kalau baru lagi mmg Line kabur. Alhamdulillah sekarang sudah 8w

rezeki tu sis..sa pun tgh rsau ni..mcm rsa diri preggy lg..tmbh lg husband bgtau yg dia mmpi sa preggy lg.. 😂ptanda ka tu?blm bt test lg ni..nervous..ank bru 8bln+..

Rezeki sis . Saya pun tgh risau risau juga ni 😅 memang merancang sendiri . Anak baru 3 bulan lebih . Kalau lekat memang tahun depan berpantang lagi lah ni 😂

4y trước

nampaknya mmg berpantang lagi tahun depan

Belajar bersyukur je lah sis. Ada org nak anak belum dapat2, selagi masih subur tu bersyukur je. Takpyah nangis K 😌

samalh saya baru anak 9 bulan dah nak dapat adik.....dah puas mengelak tapi nak lekat juga terima jelah rezeki tuhan

4y trước

yelah hehehehe

Kondom boleh jd bocor. Bocor kecik pn boleh je mengandung. Itulah namanya kita merancang tuhan yg menentukan.

4y trước

huhuhu...da jadi xleh buat apa da ..

kondom ni tgk jenama jg.bg sy durex paling bagus.ada penah beli jenama lain dia koyak...mujur trselamat.hehe.

4y trước

saya pakai yang kk beri ja

tahniah sis. rezeki dpt ank rapat2. semoga dipermudahkan segala urusan sampai melahirkan nnti. aamiin. ❤

Cepatnya sis.. bukan sian pada anak sulung jek,tapi sian jugak pada diri sis, semoga bertabah ye..

4y trước

apa boleh buat.. pengajaran untuk newmom next Time jgn percaya kondom.. InshaAllah.. setiap anak ade lah kunci kebahagiaan. & Rezeki tu..

tahniah sis, xpe jgn sedih...semoga segalanya dipermudahkan