Potty train

Anak sulong 3tahun. Baru dpt gabung 2 patah perkataan. Tu pon xbnyk. Tp boleh je terima arahan kita. Tp cemana ye nk Ajar potty train. Sy pening sb dia baru boleh ckp skit². Kalau dia dh pandai ckp xpela, senang dia nk bgtau dia nk kencing kee.. hmm.. adik dia pulak tgh sakan merangkak sana sini. Adoi

1 Trả lời

kena bwk pegi toilet sejam sekali atau 2jam sekali. xyah tgu die ckp nk pg toilet. atau nampak mcm die tekepit2 tuu terus bwk pg toilet.