Belum mahir pusing dari meniarap

Anak saye 5 bulan 10 hari,dia tau pusing untuk meniarap saje tapi untuk pusing balik masih tak tau..tak pe ke?punggung die ade angkat,duduk dengan sokongan pown dah boleh.

1 Trả lời

Tak lama tu boleh pusing tu.. Insya Allah. Teruskan kerap buat tummy time. Atau mak ayah sama2 guling tunjuk kat anak. Hehe

1y trước

hehe tq puan for the tips.. die selalu gelakkan kami kalau buat camtu dekt die,rase nak je simpan masuk perut balik hehehe for now die ade angkat punggung die je puan banyak kali..doakan anak saye ade improvement ye puan. as first time mother risau sangat.