Anak 1 tahun 5 bulan

Anak saya xnak tukar tekstur makan. Even dah 1 tahun 5 bulan still makan nasi blender. Bila bagi nasi dia keluarkan balik. Tapi bila bagi biskut boleh je dy mengunyah. Cuma bila bagi ayam atau nasi dy kemam je dlm mulut, tiba masa dy luahkan balik. And now x byk pun word dy cakap. Mama papa pun jaranggggg sgt dia panggil. Susu x pandai ckp. Word dia mamamama nak nak je. Normal tak ye?

1 Trả lời

nasi lembik dia mau x? atau nasi yg bersup

1mo trước

Ikut mood. Kalau nasi lembik tu kdg dia makan. Tapi most of the time dia akan luahkan balik. Nasi butir tu dia langsung tak nak.