Anak suka jerit, suami stress

Anak saya umur 20bulan. Sekrang ni bgn je jerit2, ambil dr sekolah dr rumh pengsuh jerit. Balik rumah jerit2 . Suami saya jenis yg xbolh dengar jerit lama2.dia pula yg jerit 😅mohon ibu2 beri pendapat. . Saya kdg2 tkt juga kalau da dua2 jerit ni 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

1 Trả lời

jgn marah dia klu dia jerit. nanti dia lagi nak buat dengan kerap. cuba cakap lembut2. budak ni akn ikut ape saje yg kita buat. dari segi percakapan dan perbuatan. jgn layan bila dia menjerit2 tu

4y trước

Baik sis. Nti saya cuba . Tq 🥰🥰