Baby suka jerit

Hi Nak tanya biasa ke kalau baby 5 Bulan jerit jerit #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

Normal sis. Don’t worry. Baby saya pun 5bulan9hari. Kuat menjerit. Kadang terkejut dengar dia dok menjerit sorang-2. Sis boleh baca milestone utk baby 5bulan dalam apps ni 🥰

2mo trước

Sama kita pun risau sebab sangat kuat menjerit.. Anyways thanks for sharing

anak saya 4 bulan dah start menjerit dan menyembur air liur. bila start menjerit dia syok dengar suara sendiri. 😅

Biasa. Testing vocal cord😁