buasir

Anak saya umur 1 tahun 10 bulan kene sembelit teruk. Sebelum ni buang air besar okay jee. Die tak membuang 2 hari sampai sembelit teruk dan buasir. Saye susah hati sangat2. Ade tak dekat sini yang anaknye pernah kene sembelit dan buasir? Ptg ni saya baru nak pergi klinik

27 Các câu trả lời

sebaya ank sy..dia pun hari tu sembelit juga smpai trpksa .sukkn ubt utk berak..tiap kali berak dia ngis sbab takut pedih

Cuba minum susu novamil kid it , susu tu utk sembelit. Anak saya minum 2 week sembelit hilang, berak pun tknangis dah

try beli ni dkt farmasi atau boleh beli di on9 shoppe. boleh titik 5 atau 10 drop ke dlm susu anak. waktu malam

Sama la dgn anak sy hampir 5hri sembelit Bg mkn buah anggur/ pisang/nenas x jln last2 tukar susu bru ok

Anak saya cirit birit najis warna kelabu.. Adakah ia bahaya bagi bayi umur 1 tahun 10 bulan?

Its not good sebab manis tapi saya bagi anak minum yakult biru tu..senang dia membuang

bagi makan jagung sebagai jajan.. insyaAllah kurang sembelit

Cuba minum vitagen a tau makan jeli Oli, ia membantu anak saya

Makan buah 2 kali sehari.. Pastu bg yakult... Settle

Sis blh bg buah pisang atau betik..