kuning

Anak saya uda 25 hari.. Tapi kenapa still kuning, padahal saya jaga pemakanan saya.. Susu 2 jam sekali bagi.. Tapi kuning tu still ada.. Ada yg tau tak petua hilangkan kuning baby?

2 Các câu trả lời

Cuba amalkan mandian air rebusan belimbing buluh dgn air mandian daun kucai.sy ritu dalam Pantang.. Baby kena Kuning 20 hari jugak.. Hari2x bg mandi air rebusan belimbing buluh kdg2x air daun kucai. Susu bg kerap minum Wlu cmpur Susu badan dgn susu fm Alhamdulillah

Sis kena pantang mkn halia, kunyit dan lada hitam. Nurse bgtau nt susu ibu blh effect kt kuning baby.