Anak umur 1y6m boleh makan biskut tiger tak momy

Anak saya suka makan biskut tiger

7 Các câu trả lời

sy ank checkup 9 bln..misi plak yg sruh bg ank mkn roti,mkn biskut tiger susu😆😆

10mo trước

misi tnye ad knalkan roti dgn biskut x..sy ckp tkde lg...trus dia ckp bleh dh bg mkn bskut roti...trkjut jgk dgr..siap tnye 2 kli lg...sbb misi kte bleh sy bg je la..bt roti telur untuk ank...mmg skrg fasa xnk mkn nsi...plak bru baik dr ulser...xmkn mne..ni roti byk jgk mknnyer...mjur jgk mkn..risau dh xthu nk msk ape dh..sgla jnis bbur,nsi ksar nsi biji smua tolak ..