Anak menangis sehingga muntah

Anak saya sudah setahun 8 bulan, dia suka kadang macam menangis buat2 yang over tu, sampai termuntah. Normal ke?

5 Các câu trả lời

mungkin ada alahan makanan, adik sy dulu alahan daging, setiap kali mak sy bg makanan yang ada daging mcm bubur ke, kuah2 sup daging ke, mesti dia muntah setiap kali menangis dan bgun tidur.. dia mcm auto menangis kemudian muntah

ank sy y umo setaun 9 bulan ni pn mmg peel die..klau nangis je mesti muntah..wlau nngis tu d bt2 n kejap.so ape y ade dlm perut abis d keluarkannye..

2y trước

ya betul kadang sampai keluar smua ape dia makan, wpon jarang tapi kadang mesti smpai muntah..risau jugak

baik check di klinik in case anak sakit mana2

normal