Patut pujuk atau biarkan menangis?

Anak lelaki saya umur setahun 8 bulan. Lately kerap menangis bila x dapat apa yang dia mahukan. Soalan saya patut biarkan nangis atau pujuk ye? Sebab bila pujuk pun dia lagi kuat menangis dan pukul saya. Bila saya biarkan nangis, susah pulak dia nak berhenti sampai muntah la tadi 😅. Tolong bantu saya mommies 😭. #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

peluk dia. bagi dia cool down. sebab dia masih xphm apa2 awak.