Bayi makan di usian 5 bulan

Anak saya sudah masuk 5 bulan , keinginan makan dia sangat tinggit. Macam mana cara nak bagitahu doktor yang anak dah bersedia untuk makan ?#pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

contoh tanda2 baby sis tu nak mkn apa ye sis?

2y trước

anak saya pun sama. time 4 bln dah meleleh tgk org mkn. pagi td saya bwk anak checkup utk 5 bln, then tanya doc next mnth dh boleh mkn kan? then doc jwb actly dkt overseas kita amalkan baby mkn dr usia 4 bln tapi mknn yg lembut cthnya mcm puri. then dia suruh saya cuba bg dkt baby saya puri buah. just sharing