Anak tiada selera makan

Anak saya sudah 9 bulan, masih susah nak makan tapi susu kuat.. da macam-macam cuba bagi makan, da pelbagai kan, tetap tak nak makan.. berat badan da sangkut. Ada tak cara untuk buat anak berselera bila makan.

3 Các câu trả lời

Cuba baby led weaning, mungkin biarkan dia enjoy makan mashed cooked apple ke taste yang lain

2y trước

da cuba.. tp dibuat main je.. tak nak masuk mulut.. macam tahu tu makanan tak nak masuk mulut. tapi benda len semua masuk mulut..

Anak ada gigi?

2y trước

anak belum ada gigi