Anak sembelit

Anak saya sembelit minum susu ducth lady 123. Rasa nak tukar,tapi dia minum susu ducth lady sejak umur 1tahun ok je. Tapi sekarang umur 2tahun 6bulan. Minum susu ducth lady 123 sekarang sembelit. Saya guna scoop lactogrow 123. Kalau guna scoop lactogrow, mcm mana sukatan susu ducth lady 123? Berapa air dan berapa oz utk elakkan anak sembelit?

3 Các câu trả lời

scoop lactogrow mcm mana ya? yg tinggi ke? sy pkai scoop anmumlac alhamdulillah ank ok.

7mo trước

oh, klu anmumlac scoop rendah, sy bncuh 5 scoop susu, 6oz air.