Tidur saja

Anak saya nak masuk 4 bulan, Hari nie dia nak tido saja... Nak kata demam, dh cek...dia ok je.... Cuma dia nak tdo saja dr pg sampai mlm.... Bangun kejap..pastu tdo balik

2 Các câu trả lời

di sini sy sharekan carta tido bby yg pnh sy share di photobooth sy sblm ni..hrp ia dpt mmbntu puan 😉✌ https://community.theasianparent.com/booth/1270468?d=android&ct=b&share=true #TAPSupermoms #instaxclub

Baby baru nk msuk 4 bln... Its normal klu dy tdo shj.. Jmlah jam yg perlu tdur bg umur dy ialah 16jam... #TAPSupermoms