Mykid anak-anak

anak saya lahir tahun 2020, sampai skrg takde mykid. call banyak kali dahlah susah nak angkat. bila angkat, tanya pasal mykid katanya dah stop. nanti bukak balik. tanya bila bukak, sendiri pun taktahu. pastu ritu dpt tahu kawan dpt buat mykid, kita call balik jpn, katanya mykid dah bukak tapi sekejap je, and limited. sampai skrg la anak takde mykid. tahun depan dah 3 tahun. pening ahhh

1 Trả lời

mungkin boleh pergi terus jpn. sebab saya submit bulan 10 tahun ni, check online dah boleh ambik dah.