Lactose intolerance

anak saya lactose intolerance,1 tahun 2 bulan.. berapa lama ye nak okay balik. Dia cirit, kembung,muntah.. susu dah tukar. Dah 4 hari.#seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

selalunya lactose intolerant kena tahu apa yg trigger dia & elakkan makanan/minuman tersebut. kalau dah 4 hari tu boleh bawa ke klinik. takut dehydration.

awk tukar ke susu less laktosa ke.klau Masih berlarutan kne g hospital sbb takut dah jd rotavirus