Anak 1 tahun 10 bulan

Anak saya kerap pukul kepala dia sendiri. Waktu dia marah tu wajib dia pukul kepala dengan waktu dia tak marah pun kadang2 ada pukul kepala tiba2. Masalah lain semua okay. Tu normal ke tak normal? #bantujawab #ingintahu #anak_first

5 Các câu trả lời

anak sy pun kalau dia buat benda kita marah, kita baru panggil nama dia dia terus tepuk dahi dia sendiri

dia tantrum tu..mcm Anak Sy mcm tu..tapi skrang takde... dia emosi tak tahu mcm mana nak luah

Better check doktor, mcm tanda tanda autism.

dia ada ikut kat mana2 ke? budak kan biasa je tiru2..

mcm xnormal.. bawak pi checkup