Terkejut atau sawan

Hi. Anak saya dua bulan. Sebelum ni dia punya terkejut tu takde la teruk sangat. Tetapi harini dia duk baring biasa tanpa bunyi apa2 pun terkejut yang sangat2 sehingga menangis. Terjadi beberapa kali dah untuk harini sahaja

3 Các câu trả lời

Setahu saya kalau sawan kaki tgn dia akan kejangkan.. Mata ke atas... Dan xbergerak beberapa minit... Maaf kalau silap..

awak tk bedung ke ? kalau tk bedung mmg baby mcmtu suka tkejut . alah dri bunyi

bdn mengejang x? kembung x?

1y trước

Saya pun tak pasti la. Tapi bila saya angkat dia okay je. Bila pegang dia okay je tak terkejut