Berat naik sikit

Anak saya dah masuk 5 bulan tapi bila timbang sendiri, berat dia naik 100g sahaja. Masih 5++ kg.. Sebelum ni dia batuk selsema 2 minggu lebih lepastu makin kurang menyusu dari biasa. Tapi tuannya aktif sangat2. Nak menyusu pun jenuh juga suka bergerak2 & tengok keliling 😅. Anak fully bf.. Berat dia mmg dlm garisan kuning lg masa 4 bulan, tapi dah nak masuk garisan putih. Nmpk gaya macam tak keluar lagi garisan kuning. Aduh risau nak gi checkup 5 bulan ni 😩

2 Các câu trả lời

Anak saya pun ada masalah berat badan. Masa checkup 4bulan haritu naik 100g shj. Checkup 5bulan berat dia 5.3kg. Jumpa paed. Paed kata berat dekat line kuning. Lagi 4bulan kalau berat tak normal maybe kena jumpa pakar nutrisi😩

2y trước

Anak bf ke fm sis?

5++ tu berapa?? anak saya check up 5 bulan, 5.84kg, dlm garisan putih..