baby tak berak

baby saya lgi 5 hari nk masuk 5 bulan tapi sejak akhir2 ni jdi tknk menyusu. menyusu pun kejap ja tp lama gap. lepastu dah 2 hari dia tak berak tapi kentut ya allah, busuk nauu.

1 Trả lời

baby minum susu apa awak?

1y trước

boleh jadi nursing strike ke, nk tumbuh gg ke normal baby fully breastfeeding xberak kerap. max baby xberak 14hari. selagi perut baby lembut, baby tak meragam, baby aktif. mean baby awak okay. boleh buat urutan iloveu dan cycling setiap kali baby habis mandi. nnt mest berak😁